Gratis hemkörning just nu!  2020-03-25 uppdaterad 2020-06-22


Under rådande omständigheter är det många som har det tufft, restaurangbranschen inte minst och vår restaurang är inget undantag.

Men det är också svårt för dem som tillhör riskgrupperna som uppmanas att hålla sig inne.
En hel del av våra stamgäster är just äldre och därför skulle vi vilja erbjuda fri hemkörning från vår restaurang i Kungens Kurva till boende inom 5 kms radie (fågelvägen).

Erbjudandet begränsar sig dock inte till äldre eftersom det naturligtvis även finns andra som befinner sig i karantän eller av olika anledningar inte kan utsättas för smitta.


(Bor du inom två mils radie från Stockholms city erbjuder Mood-gallerian just nu gratis hemleverans från vår andra restaurang "Manga" . För mer info och meny gå till www.mangasushi.se)


Så här beställer du: Ladda ner vår app. Den heter "Sushikungen". Välj utkörning. Beställ och betala med swish.  Minimiorder 199:- för fri leverans. Annars 59:- i avgift.
Standardleveranstid just nu är 1 h. Vid större beställningar (över 7 rätter), vänligen ring först på telefon 08-740 15 00 för att säkerställa att ni får maten i önskad tid. 


Av hänsyn till miljön ingår ej vår populära misosoppa vid utkörning men kan beställas för 15:- styck. Av erfarenhet vet vi nämligen att en hel del förpackningar slängs oöppnade, vilket vi förstås vill undvika. 

Tidsgräns på kvällen: Beställning och betalning behöver vara godkänd senast 1h före restaurangens stängningstid vid utkörning och senast 15 min före stängningstid vid avhämtning.

Eftersom vi har en begränsad personalstyrka och kör ut maten själva reserverar vi oss för att vi, vid eventuell överbelastning, ibland måste stänga av funktionen utkörning i appen (eller öka leveranstiden). Då finns fortfarande möjlighet att beställa avhämtning via appen. Ett annat bra sätt att slippa köa på restaurangen. 

Erbjudandet kräver alltså att man har en smartphone och swish, men vi hoppas att de flesta ändå ska kunna använda sig av det. 


Ta hand om varandra!
MVH
Sushikungen

ÖPPETTIDER

Sön-Ons 11:00-20:00
Tor-Lör   11:00-21:00
              

FÖLJ OSS

APP AVHÄMTNING/HEMKÖRNING
Beställ och betala via vår app 
"Sushikungen" och få gratis hemkörning (inom 5 km)

Copyright © Alla rättigheter förbehållna