Aktuellt

Fira påsk med Sushikungen! 2020-04-05

Är ni trötta på hemlagad mat och vill ha lite annorlunda påskmat? Vi har öppet som vanligt hela påsken.
Kom och ät hos oss eller beställ avhämtning via vår app "Sushikungen".
Du som bor inom 5 km avstånd har också möjlighet att få maten hemkörd gratis.
Om du beställer minst 4 sushirätter (minst 40 bitar) från vår meny så lägger vi upp dem fint på ett stort fat (liknande bilden bredvid) utan extra kostnad. Skriv i så fall i övrig information vid beställning i appen att ni vill ha en buffélåda (annars levererar vi i separata lådor). På så sätt kan du skräddarsy din egen påskbuffé.

Glad påsk!
önskar 
Sushikungen

Gratis hemkörning just nu!  2020-03-25


Under rådande omständigheter är det många som har det tufft, restaurangbranschen inte minst och vår restaurang är inget undantag.
Men det är också svårt för dem som tillhör riskgrupperna som uppmanas att hålla sig inne.
En hel del av våra stamgäster är just äldre och därför skulle vi vilja erbjuda fri hemkörning från vår restaurang i Kungens Kurva till boende inom 5 km avstånd
Erbjudandet begränsar sig dock inte till äldre eftersom det naturligtvis även finns andra som befinner sig i karantän eller av olika anledningar inte kan utsättas för smitta.
 
Så här går det till: Ladda ner vår app. Den heter "Sushikungen". Där väljer ni utkörning. Ni beställer sedan och betalar maten med swish.
(Just nu har vi lagt in 1,5 h som standardleveranstid eftersom vi inte vet hur många som kommer vilja använda tjänsten, men det kan också gå mycket snabbare beroende på var man bor).
Erbjudandet kräver alltså att man har en smartphone och swish, men vi hoppas att de flesta ändå ska kunna använda sig av det. 

Ta hand om varandra!
MVH
Sushikungen

Info om coronaviruset och våra åtgärder 2020-03-20


Kära gäster!

Med tanke på den allmänna oron över smittspridning av Corona/Covid19-viruset så vill vi informera er om hur våra rutiner på Sushikungen ser ut.


1. Hälsofokus 
Först och främst vill vi berätta om vårt hälsofokus. Våra maträtter innehåller ingredienser som stärker immunförsvaret på olika sätt. Som exempel serveras en hemgjord grön chilisås till alla våra maträtter som innehåller mycket c-vitamin, vitlök och ingefära. Detsamma gäller för våra hemgjorda marinader och såser som vi använder till både fisk och kött. Vi har också hemgjord kimchi, en maträtt som klassas som en av världens nyttigaste. Den innehåller probiotiska tarmbakterier, vilket anses vara det allra bästa att få i sig om man ska hålla sig frisk.


2. Restaurangens och personalens hygien
Som innehavare av en sushirestaurang ligger vårt högsta fokus ständigt på att vidhålla mycket strikta hygienregler. Eftersom vi dagligen hanterar rå fisk är detta av yttersta vikt. Det handlar bland om att hålla kniv och skärbräda kliniskt rena och om att använda handskar när man skär fisk.


3. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och utvecklingen i stort
Vi håller oss nu också hela tiden à jour med vilka råd som Folkhälsomyndigheten går ut med.
Vi har informerat personalen om att hålla en extremt noggrann handhygien och att även använda handsprit. Vi råder personalen att stanna hemma vid minsta symptom och att inte komma tillbaka till arbetsplatsen förrän de varit helt symptomfria i två dygn. Ingen i vårt arbetslag har blivit smittade av corona. Men skulle så ske kommer vi omedelbart att stänga restaurangen.


4. Råd till våra gäster
Vi vill uppmana våra gäster att hålla social distans, dvs 1-2 meters avstånd till människor som hostar eller nyser. Undvik också att röra vid ansiktet när du är ute. Tvätta händerna omsorgsfullt när du kommer hem med varmt vatten och tvål. Använd också gärna den handsprit som vi tillhandahåller på restaurangen eller medtag egen.


5. Avhämtning
Alla våra rätter går bra att beställa som avhämtning vilket kan vara klokt om man vill undvika folksamlingar, särskilt om man tillhör riskgrupperna.


Ta hand om varandra!
Med vänlig hälsning
SushikungenÖPPETTIDER

Sön-Ons 11:00-20:00
Tor-Lör   11:00-21:00
              

FÖLJ OSS

APP AVHÄMTNING/HEMKÖRNING
Beställ och betala via vår app 
"Sushikungen" och få gratis hemkörning (inom 5 km)

Copyright © Alla rättigheter förbehållna